• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Nieuws Concert Ronde Van Vlaanderen in Brugge, 2 april 2016
Concert Ronde Van Vlaanderen in Brugge, 2 april 2016
Monday, 21 March 2016 23:01

Zaterdag 2 april om 20u30 Markt Brugge Gratis!

 

Op zondag 3 april vindt de 100ste editie van de Ronde van Vlaanderen plaats. Het startschot wordt in Brugge gegeven en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Traditioneel organiseert Brugge Plus een gratis concert aan de vooravond van de Ronde zodat alle Bruggelingen en bezoekers optimaal kunnen genieten van de sfeer van de Ronde.

Ter gelegenheid van de 100ste editie van Ronde heeft de Brugse internationale musicalster Hans Peter Janssens een bruisend verjaardagsprogramma samengesteld.  Hij maakte in Vlaanderen furore met verschillende producties zoals The Phantom of the Opera, Les Misérables, Jekyll & Hyde, Dracula en Sacco & Vanzetti. Hij vertolkte bovendien zes jaar de hoofdrol in Les Misérables op het Londense West End. Tussendoor bloeide zijn solocarrière met een repertoire van pop, klassiek en musical.

Het programma dat op zaterdag 2 april gebracht wordt, bestaat uit musicaltoppers en klassieke traditionals uitgevoerd door Catalpa Symphonic. Dit orkest speelde de muziek in voor de film ‘Marina’ en gaf een concert tijdens de opening van de Special Olympics. Ook de sopraan Anne Cambier is uitgenodigd. Zij brengt onvergetelijke solonummers en enkele prachtige duetten met Hans Peter. Componist en arrangeur Bjorn Dobbelaere heeft speciaal voor deze gelegenheid mooie arrangementen gemaakt die als een waterval van emoties zullen losgelaten worden op het publiek.

Concert Ronde van Vlaanderen is een productie van catalpa productions bvba

 
Banner
 

Wie kijkt mee?

We have 3 guests online

Boekingen

U kunt Hans Peter boeken voor een concert, huwelijk, uitvaart, voice-over ... via contact@hpj.be